Kabar

  • KENAPA BAYI ORA JUDUL BOTOL?

    KENAPA BAYI ORA JUDUL BOTOL?

    Pambuka Minangka sinau bab anyar, laku ndadekake sampurna.Bayi ora tansah seneng owah-owahan ing rutinitas, lan pramila penting kanggo njupuk sawetara wektu lan nindakake wektu nyoba lan kesalahan.Kabeh bayi kita unik, sing ndadekake dheweke apik banget lan frustasi ...
    Waca liyane
  • KENAPA BAYIKU ORA TURU?

    KENAPA BAYIKU ORA TURU?

    Pambuka Ing sasi kapisan saben bayi, turu bakal dadi tugas sing ora ana pungkasane saben wong tuwa.Rata-rata, bayi sing nembe lair turu kira-kira 14-17 jam sajrone 24 jam, asring tangi.Nanging, nalika bayi sampeyan tuwuh, dheweke bakal ngerti yen awan yaiku tangi lan wengi ...
    Waca liyane
  • Apa sing Dikarepake minangka Ibu Nyusoni

    Apa sing Dikarepake minangka Ibu Nyusoni

    Pengalaman saben ibu sing nyusoni iku unik.Nanging, akeh wanita duwe pitakonan sing padha lan masalah umum.Punika sawetara panuntun dhumateng praktis.Sugeng - bundel kabungahan banget nyenengake!Kaya sing sampeyan ngerteni, bayi sampeyan ora bakal teka kanthi "instruksi operasi," lan amarga saben bayi unik ...
    Waca liyane
  • Cara Nggawe Rutinitas Wektu Tidur sing Apik kanggo Bayi

    Cara Nggawe Rutinitas Wektu Tidur sing Apik kanggo Bayi

    Apa rutinitas bayi sadurunge turu?Ing lumahing, sing bisa katon kaya pitakonan prasaja lan langsung.Nanging kanggo akeh wong tuwa saka bayi lan bayi, bisa dadi sumber stres lan keprihatinan liyane.Sampeyan bisa uga ora ngerti sepira umur bayi sadurunge sampeyan miwiti ngleksanakake rou ...
    Waca liyane
  • √óMisunderstanding-Sing luwih gedhe intensitas, luwih akeh susu sampeyan bisa nyedhot?

    Ora bisa nyedhot susu?Banjur munggah intensitas!Apa sampeyan ora ngerti yen asil kasebut ora mung bakal nambah susu, nanging bakal nyebabake payudara cilaka.Saben ibu nduweni intensitas lan frekuensi sing paling cocok.Ing kasus sing bisa nyedhot susu, sing luwih murah intensitas ...
    Waca liyane
  • √óMisunderstanding-Nalika ngalangi susu, sampeyan bisa nggunakake pompa susu kanggo nyedhot liwat!√ó

    Akeh ibu sing ngrasa yen daya nyedhot pompa susu dhuwur sawise mblokir susu, lan pengin nggunakake pompa susu kanggo nyedhot susu, nanging dheweke ora ngerti yen iki bisa nggawe susu sing wis tatu luwih elek!Solusi kanggo stasis susu utawa knotting susu yaiku kanthi efektif mbusak ...
    Waca liyane
  • Jadwal Pumping Eksklusif

    Jadwal Pumping Eksklusif

    7 Alasan Sampeyan Bisa Nemtokake Pompa Eksklusif Cocok Kanggo Sampeyan Nyusoni ora kanggo kabeh wong, nanging ana pilihan kanggo sampeyan, ibu.Pompa eksklusif minangka salah sawijining cara sing bisa ditindakake wong tuwa kanggo menehi panganan bayi lan ana jutaan alasan kenapa dheweke mutusake iki minangka dalan sing bener.kene...
    Waca liyane
  • Napa saben wong nggunakake pompa ASI?Ngerti sing bener, aku getun telat

    Napa saben wong nggunakake pompa ASI?Ngerti sing bener, aku getun telat

    Nalika aku pisanan njupuk bayi, aku nandhang sangsara saka inexperience.Aku kerep njagong dhewe, nanging aku ora entuk asil.Utamane nalika nyusoni bayi, malah luwih lara.Iku ora mung nggawe bayi luwe, nanging uga nandhang sangsara akeh dosa.Kaya ibu-ibu sing nyusoni, aku kerep ngadhepi ...
    Waca liyane
  • Cara Ngilangi Nyeri Payudara Sawise Ngompa

    Cara Ngilangi Nyeri Payudara Sawise Ngompa

    Ayo dadi nyata, ngompa susu bisa njupuk sawetara kanggo njaluk digunakake kanggo, lan nalika pisanan miwiti pumping, iku normal kanggo nemu sawetara rasa ora nyaman sacara.Nalika rasa ora nyaman kasebut ngliwati ambang menyang rasa lara, nanging bisa uga ana alesan sing kuwatir ...
    Waca liyane
  • Pumping Lan Nyusoni

    Pumping Lan Nyusoni

    Nalika nyusoni bayi, pompa lan nyusoni minangka pilihan sing apik banget kanthi macem-macem kaluwihan gumantung saka kabutuhan individu.Nanging sing isih dadi pitakonan: apa keuntungan unik saka nyusoni versus keuntungan saka pumping susu ...
    Waca liyane