За нас

лого1
Примерок-соба

Профил на компанијата

Меѓународната групација DEAREVERY е професионален производител на електрични пумпи за гради, ние сме со седиште во Лондон, Англија. И формално се приклучи на пазарот за мајки и доенчиња во 2008 година. Се наоѓа во Јујао, кој е оддалечен 1 час од аеродромот и пристаништето Нингбо. површина на фабриката е повеќе од 6500 квадратни метри и 100 работници.

Брендот Dearevery од етаблишментот се придржува до воведувањето и обуката на одличен технички и менаџерски персонал и увезува напредна опрема за производство и обработка и технологија на производство од Германија и Јапонија. На крајот на 2016 година, Ningbo Dearevery Electric Technology Co., Ltd формално основаше Работилница без прашина и модерна база за производство и преработка во Јујао, Нингбо. Во однос на развојот на производите и технолошките иновации. Dearevery има длабока соработка со познати внатрешно проектантски институции за мајки и доенчиња и постојано лансира соодветни залихи за хранење на бебињата. Преку незапирливите напори на целокупниот персонал, Dearevery стана еден од главните производители на индустријата за деместични производи за мајки и доенчиња.

Примарниот фокус на DEAREVERY е доењето - помагајќи им на мајките успешно да ги дојат своите бебиња и да го прават тоа онолку долго колку што ќе одлучат.Одговорното исполнување на оваа цел е во срцето на сè што правиме. Дека постоиме за да го подобриме здравјето на мајката и бебето преку животворните придобивки од мајчиното млеко.

Мајчиното млеко е неверојатно.Тоа е животворно и животно менување.Дури и во најмали количини.Знаеме дека мајките се посветени на доењето - не само поради здравствените придобивки туку и поради уникатната врска што ја создава.Моќта на мајчиното млеко е безвременска, но начинот на кој мајките прават да функционира доењето е променет.

Ние сме посветени на подобрување на искуството на мајката за пумпање мајчино млеко и нејзината способност успешно да му дава мајчино млеко на своето бебе онолку долго колку што таа ќе избере.Преку интензивен дијалог со здравствените работници, пациентите и потрошувачите, добиваме интимно разбирање за нивните потреби и го трансформираме вредното знаење во иновативни производи и услуги кои го прават хранењето со мајчиното млеко полесно реалност.

Како принцип за квалитет го земаме „Правење производи за да ги задоволиме нашите клиенти со разумна цена“. Фокусирани на обезбедување на најдоброто во производите за хранење мајчино млеко засновани на истражување и клиничко образование за поддршка на патувањето доење на мајчиното млеко на мајките.

Обиколка на фабриката

1-(7)
Увезени-Опрема
1-(9)
GD1A9082
1-(3)
20170104220614141414