D-188 Висококвалитетна пренослива рачна пумпа за гради со силиконски цевки

Краток опис:

Предупредувања и мерки на претпазливост

* Ве молиме стерилизирајте го во врела вода 5 минути пред секоја употреба.

* Ве молиме не користете ја брадавицата како цуцла.

* Задолжително исчистете го веднаш по секоја употреба за да не биде тешко да се исчисти откако млекото ќе се зацврсти.

* Не изложувајте ги деловите на пумпата на прекумерна сончева светлина премногу долго за да избегнете оштетување и стареење.

* Задолжително проверете ја температурата на млекото пред да го храните за да спречите вашето бебе да се попари.

* Задолжително проверете ја температурата на млекото пред да го храните за да спречите вашето бебе да се попари.


Детали за производот

Ознаки на производи

Подготовки

Ве молиме потврдете дека сите компоненти на пумпата за мајчино млеко се темелно стерилизирани и правилно составени во согласност со упатствата.Прво нанесете топла облога на градите со влажна и топла крпа и измасирајте ја.По масажата, седнете право и малку напред (не легнувајте на страна).Порамнете го центарот на силиконската подлога за гради на пумпата до вашата брадавица и тесно прикачете ја на градите.Погрижете се да нема воздух внатре за нормално вшмукување.

Пред да започнете со монтажа на пумпа за мајчино млеко, ве молиме измијте ги рацете и не заборавајте да ги стерилизирате сите компоненти пред употреба!

1. Вметнете го вентилот против повратен проток во маичката и инсталирајте го на дното

2. Затегнете го шишето спротивно од стрелките на часовникот

3. Вметнете го носачот на цилиндерот во цилиндерот и притиснете го цилиндерот во маичката

4. Притиснете ја рачката во маичката.Имајте предвид дека конвексната точка на држачот на цилиндерот и конкавната точка на рачката треба да се инсталираат на своето место

5 Инсталирајте ја силиконската подлога за гради на трубата на маичката и уверете се дека одговара на трубата

Како да се користи

Држете го склопот на пумпата за мајчиното млеко со левата рака.Притиснете ја и држете ја рачката со десната рака околу 3 секунди и потоа отпуштете ја.Останете 2 секунди.Можете исто така да направите соодветни прилагодувања по потреба (Но имајте предвид да не го притискате и држете премногу долго, што може да предизвика премногу млеко или повратен проток на млеко).

1
2
3
4
5
6
7
8
9

  • Претходно:
  • Следно: