DQ-N01 Повеќенаменски блиску до температурата на мајчиното млеко Загревач за шишиња со млеко

Краток опис:

Водич за работа на производот

1. Додадете малку чиста вода во грејачот за шише со млеко (Водата не треба да се прелева откако шишето ќе се стави во вода).

2. Во шишето ставете млеко или вода за загревање и потоа ставете го шишето во грејачот.

3. Свртете го копчето во положба 40℃, и температурата на водата ќе ја достигне поставената вредност за околу 6 минути.

4. Вклучете го напојувањето и црвеното индикаторско светло ќе се вклучи, што покажува дека започнува нормалното загревање.Во процесот на загревање, наизменичното трепкање на индикаторската ламба е нормално.

5. По употребата, исклучете го грејачот, испуштете ја преостанатата вода во неа, исушете ја со мека крпа и употребете капак за прав за да го складирате.


Детали за производот

Ознаки на производи

Опис:

Споредба на загревање помеѓу затоплувач за шишиња млеко и микробранова печка

Загревачот за шишиња со млеко се применува за загревање на различни видови шишиња со млеко, со голема брзина на загревање и изедначена температура.Во споредба со загревањето со микробранова печка, грејачот нема да ги уништи хранливите состојки во млекото и храната за бебиња.

1.блиску до температурата на мајчиното млеко, со автоматска константна температура

2.загрејте ја храната брзо, со автоматска константна температура

3. стерилизирајте брадавици, лажици и слично

4. Овој производ е направен од висококвалитетни материјали и внимателно дизајниран за кинески семејства, со својот прекрасен изглед плус цврсти и практични карактеристики.

5. Со увезена PTC керамичка ефикасна технологија за греење, се одликува со брз пораст на температурата и точна константна температура и интегрира топлинска изолација, греење и стерилизација со висока температура.

6. Со лесно ракување, може рамномерно да загрее различни видови шишиња со млеко и храна за бебиња, како млеко, каша, супа и паста, за да ги задоволи различните потреби на бебињата.

7. Производот има прекрасен изглед, компактна структура, лесен за чистење и носење и нетоксична пластика која може безбедно да ја користат мајките.

Греење на додаток во исхраната (70℃)

1. Додадете малку чиста вода во грејачот за шишиња со млеко (Водата не треба да се прелева откако чашата со храна внатре ќе се стави во вода).

2. Ставете ја шолјата со додаток на храна внатре во грејачот, вклучете ја и свртете го копчето во положба 70℃.

3. Кога температурата на водата во грејачот ќе го достигне рејтингот по околу 9 минути загревање, грејачот автоматски ќе влезе во константна температурна состојба.

Стерилизација (100℃)

1. Ставете го предметот што треба да се стерилизира во грејачот, додадете малку вода и свртете го копчето во положба 100℃.

2. Вклучете го напојувањето.По стерилизација, исклучете го напојувањето.Почекајте додека стерилизираниот предмет не се излади пред да го извадите.

Во процесот на загревање, ако светлото се вклучи, што покажува дека се загрева;ако светлото се исклучи, што покажува дека заштедува енергија и продолжува да се загрева, односно, грејачот автоматски ја регулира температурата за да дозволи храната да се загрева рамномерно и целосно без да се уништат нејзините хранливи состојки (за време на работа, индикаторската ламба има процес на трепкање, што значи производот не е оштетен, но автоматски ја регулира температурата, затоа ве молиме не грижете се за тоа).

n01 (1)
n01 (2)
wn
n01-4
n01 (5)
n01 (6)
n01 (7)
n01 (8)
n01 (9)
n01 (10)
n01 (11)
n01 (12)
n01 (13)
n01 (14)
n01 (15)
n01 (16)
n01 (17)

  • Претходно:
  • Следно:

  • ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ