RH-298 Електрична автоматска пумпа за млеко Прибор за доење за производ за инспирација на мајката

Краток опис:

Функција за суспензија

Притиснете го режимот за пауза, машината е пробна, притиснете повторно отворено, исклучувањето не може да се отвори.

Функција на меморија

Започнете со пролактин, масирајте го режимот за цицање, прилагодете ја потребната брзина повеќе од 3 секунди што автоматски ќе се памети.Следното стартување ќе ја стартува горенаведената опрема за возење.

Напојување од батерија, полнење

Во работна состојба, адаптерот за напојување е поврзан и напојуван од адаптерот за напојување.

Кога адаптерот за напојување не е поврзан, домаќинот автоматски ќе ја користи вградената батерија за напојувањето.


Детали за производот

Ознаки на производи

Опис:

1.Безболно млеко се собира

2. Млекото нема да тече назад

3. Екранот е LED

4. Со четири режими: масажа, бионик, пумпа, стимулација и девет брзини

5.PP шише за оценки за храна

Голема литиумска батерија од 6,1600 mAh за поддршка на нејзиното користење при излегување без адаптер за напојување. Мајката може да собира млеко каде и да се

7. Контролната табла со дизајн на допир, јасен за работа

8.Со голема батерија за излегување со користење или дома

Инструкции за инсталација:

Топол совет: пред секоја употреба.треба претходно да се стерилизира со мајчиното млеко има директен контакт со компонентите: шише, силиконски рог, тринасочен силиконски цилиндар, вентил за уста на патка, капа од шише со млеко и така натаму.

1. Ставете ги силиконскиот рог и устата на ѕвончето во низа, а потоа ставете го штитникот за прав.

2.Вметнете го составот на силиконскиот рог и устата на ѕвончето во трите врски за да се осигурате дека ракавот е затегнат.
(Забелешка: при вадењето, едната рака ги држи трите врски, со другата рака го држи склопот на устата на ѕвончето нагоре и вее, нежно извлечете го.)

3. Ставете ги цилиндерот и главата на цилиндерот во три врски и затегнете ја главата на цилиндерот.

4. Ставете го вентилот за патка во долниот излез на тринасочниот за да се осигурате дека нема истекување.

5.Зашрафете го тринасочниот склоп во шишето.

6.Вметнете го протеганиот спој на цревото во главата на цилиндерот и во релативната положба на отворот на главниот мотор за да се осигурате дека нема истекување на воздух и дека може да се користи.

rh298 (1)
rh298 (2)
rh298 (3)
rh298 (4)
rh298 (5)
rh298 (6)
rh298 (7)
rh298 (8)
rh298 (9)
rh298 (10)

  • Претходно:
  • Следно: