Ua mae'a manuia le fa'aaliga a Vietnam

Tesema 3, 2022,IBTE Vietnam(International Baby Products & Toys Expo | Vietnam) i Vietnam Ho Chi Minh Saigon Convention and Exhibition Center ua maeʻa manuia.

O matou ose kamupani fa'apisinisi ma fefa'ataua'iga o lo'o fa'atau atu oloa a tina ma pepe, aemaise o pamu susu.O le isi aso na auai ai le matou kamupani i se faʻaaliga o oloa i Vietnam, lea na talanoa malosi ai le pule o le kamupani i tagata faʻatau mai le lalolagi atoa i le faʻamoemoe e ausia se faiga faapaaga.I le faʻaaliga, o lē e ona, faatasi ai ma le fesoasoani a tagata tomai faapitoa, na faʻaalia lona uiga faʻapolofesa ma le galue malosi ma lona malamalama tele i le pisinisi, ma sa faia se talanoaga manaia ma paaga eseese, ma tuʻu ai se ata tusi e mafai ona faitaulia i le atinaʻeina o le kamupani. talafaasolopito, tuua ai se manatua lelei ma se avanoa lautele mo le lumanai atinae o le kamupani i le maketi Vietnamese.

sdf (1)

I lenei faʻaaliga na faʻafeiloaʻi auiliili ai le pule ma le tagata faʻatau i vaega autu o pisinisi a le matou kamupani, faʻamatalaga e fesoʻotaʻi ma oloa, ma fautuaga oa matou oloa.E tusa ai ma manaoga eseese o tagata eseese mai le lalolagi atoa, matou te fautuaina oloa e fetaui ma manaʻoga o matou tagata faʻatau, ma e masani lava ona malamalama i manaoga o maketi i le lotoifale i Vietnam, ina ia mafai ai ona maua le auala mo le atinaʻeina o maketi Vietnamese mulimuli ane.

I le taimi o lenei malaga i Vietnam, na saunia ai e le kamupani faʻataʻitaʻiga o oloa maualuga, Meidile ma le maualalo o le taulaga, ina ia faʻafaigofie le faʻaalia o le aafiaga moni i tagata faʻatau i vaega eseese.

O matou o se gaosiga o tina ma pepe oloa, alamanuia ma fefaʻatauaʻiga i se tasi kamupani, o le oloa autu opamu susu, o le kamupani o loʻo i ai nei i le matata o fefaʻatauaʻiga i fafo ua tuuto atu e atiina ae maketi mai fafo, o le amataga o Tesema, na laa e le pule le pule ma le aufaigaluega a le matagaluega o fefaʻatauaiga i fafo e galulue faʻatasi, i le vavalalata vavalalata ma le pito i luma ma tua, faʻatasi e faʻamaeʻa. le faatinoga atoatoa o le faaaliga Vietnam.

sdf (2)


Taimi meli: Tes-14-2022