Lajmet e industrisë

 • Pse të gjithë përdorin një pompë gjiri?Duke ditur të vërtetën, më vjen keq që u vonova

  Pse të gjithë përdorin një pompë gjiri?Duke ditur të vërtetën, më vjen keq që u vonova

  Kur mora fëmijën për herë të parë, vuajta nga papërvojë.Shpesh e kam mbajtur veten të zënë, por nuk kam marrë asnjë rezultat.Sidomos kur ushqehet foshnja është edhe më e dhimbshme.Ajo jo vetëm që e bën foshnjën të uritur, por edhe e bën atë të vuajë shumë mëkate.Si shumica e nënave në gji, unë shpesh përballem me...
  Lexo më shumë
 • Si të lehtësoni dhimbjen e gjirit pas pompimit

  Si të lehtësoni dhimbjen e gjirit pas pompimit

  Le të jemi të vërtetë, pompimi i gjirit mund të marrë pak mësimin dhe kur filloni për herë të parë të pomponi, është normale të përjetoni një shqetësim të lehtë.Megjithatë, kur kjo siklet kalon pragun e dhimbjes, mund të ketë arsye për shqetësim… dhe arsye të mirë për të kontaktuar tuajin…
  Lexo më shumë