Полска ДЕТСКИ ВРЕМЕ САЕМ

Здраво

Како си?

Ова писмо ви е напишано искрено затоа што ве поканивме на нашиот штанд преку саемот за време на времето во Полска.

Ние сме врвна водечка фабрика во цела Кина меѓу 20пумпи за градифабрики.
На саемот присуствуваме со нови технолошки дизајнипумпи за гради, грејачи за млеко,стерилизатори.Нашиот тим за истражување и развој развива и нови дизајни.
Дали би размислиле да ги додадете тие нови дизајни во линијата на вашите производи за бебиња?
Има многу корист за вашата компанија ако соработувате со силен снабдувач како нас!

Кабината бр.: Е-7
Време: 22-24 февруари 2023 година
Контакт: Томи Жанг (+86 138 5831 1121)
Место: Меѓународен изложбен центар Киелце

Дали ќе не посетите?

Благодарам
Јуки
Оса:86 15258590407广告横幅


Време на објавување: 17-ти февруари 2023 година