Brystpumpe 10 misforståelser

1. En must-have brystpumpe i barselstasken

Mange mødre forbereder enbrystpumpetidligt i graviditeten.Faktisk er en brystpumpe ikke et must-have element i leveringsposen.

Generelt bruges brystpumpen i følgende situationer: adskillelse af mor og baby efter fødslen

Hvis moderen vil tilbage på arbejdspladsen efter fødslen, kan hun bruge det før eller siden alligevel, så du kan forberede en på forhånd.

Hvis moderen allerede er hjemme på fuld tid, er det ikke nødvendigt at forberede en brystpumpe under graviditeten, for hvis amningen er vellykket startet,brystpumpekan udelades.

Det vigtigste under graviditeten er at lære mere og mestre den korrekte viden og færdigheder inden for amning.

2. Jo større sug, jo bedre

Mange mennesker tror, ​​at princippet ombrystpumpninger at suge mælken ud med undertryk, ligesom voksne drikker vand gennem et sugerør.Hvis du tænker på denne måde, tager du fejl.

Brystpumpen er faktisk en måde at simulere amning på, som stimulerer areola til at producere mælkegrupper og derefter fjerner en stor mængde mælk.

Derfor er brystpumpens undertrykssugning ikke så stor som muligt.For meget undertryk vil få moderen til at føle sig utilpas, men vil påvirke produktionen af ​​mælkegrupper.Bare find det maksimale behagelige undertryk, når du pumper.

Hvordan finder man det maksimale behagelige undertryk?

Når moderen ammer, justeres trykket opad fra det laveste trykniveau.Når moderen føler sig utilpas, justeres det ned til det maksimale behagelige undertryk.

Generelt er det maksimale behagelige undertryk på den ene side af brystet næsten det samme det meste af tiden, så hvis du justerer det én gang, kan moderen direkte mærke det ved denne trykposition næste gang og foretage mindre justeringer, hvis det føles ubehageligt .

3. Jo længere pumpetid, jo bedre

Mange mødre pumper mælk i en time ad gangen i jagten på mere mælk, hvilket gør deres areola-ødem og udmattet.

Det er ikke nemt at bruge en brystpumpe i lang tid.Efter at have pumpet for længe, ​​er det ikke nemt at stimulere mælkedannelsen, og det er nemt at forårsage brystskader.

I de fleste tilfælde bør det ene bryst ikke pumpes i mere end 15-20 minutter, og bilateral pumpning bør ikke være mere end 15-20 minutter.

Hvis du ikke har pumpet en dråbe mælk efter at have pumpet i et par minutter, kan du stoppe med at pumpe på dette tidspunkt, stimulere mælkegruppen med massage, håndudtryk osv. og derefter pumpe igen.


Indlægstid: 15. nov. 2022