Warta Industri

  • Napa saben wong nggunakake pompa ASI?Ngerti sing bener, aku getun telat

    Napa saben wong nggunakake pompa ASI?Ngerti sing bener, aku getun telat

    Nalika aku pisanan njupuk bayi, aku nandhang sangsara saka inexperience.Aku kerep njagong dhewe, nanging aku ora entuk asil.Utamane nalika nyusoni bayi, malah luwih lara.Iku ora mung nggawe bayi luwe, nanging uga nandhang sangsara akeh dosa.Kaya ibu-ibu sing nyusoni, aku kerep ngadhepi ...
    Waca liyane
  • Cara Ngilangi Nyeri Payudara Sawise Ngompa

    Cara Ngilangi Nyeri Payudara Sawise Ngompa

    Ayo dadi nyata, ngompa susu bisa njupuk sawetara kanggo njaluk digunakake kanggo, lan nalika pisanan miwiti pumping, iku normal kanggo nemu sawetara rasa ora nyaman sacara.Nalika rasa ora nyaman kasebut ngliwati ambang menyang rasa lara, nanging bisa uga ana alesan sing kuwatir ...
    Waca liyane