Babagan awake dhewe

logo1
Sample-Ruang

Profil Perusahaan

Klompok internasional DEAREVERY minangka pabrikan profesional ing pompa susu listrik, kita kantor pusat ing London, Inggris. area pabrik luwih saka 6500 meter persegi lan 100 buruh.

Merek Dearevery saka eatablishment netepi introduksi lan latihan personel teknis lan manajemen sing apik lan ngimpor produksi lan peralatan pangolahan lan teknologi manufaktur saka Jerman lan Jepang. Ing pungkasan taun 2016, Ningbo Dearevery Electric Technology Co., Ltd kanthi resmi ngadegake a workshop bledug-free lan produksi modern lan basis Processing ing Yuyao, Ningbo. Ing syarat-syarat pangembangan produk lan inovasi teknologi.Dearevery wis kerjasama jero karo institusi desain ibu lan bayi internal misuwur lan saya miwiti dipakani cocok Penyetor kanggo babys.Through efforts unremitting saka kabeh Staff, Dearevery wis dadi salah siji saka manufaktur utama industri produk ibu lan bayi demestic.

Fokus utama DEAREVERY yaiku nyusoni - kanthi nulungi ibu-ibu supaya bisa nyusoni bayi kanthi sukses lan bisa ditindakake nganti suwe.Temokake tujuan iki kanthi tanggung jawab minangka inti saka kabeh sing kita lakoni. Sing ana kanggo ningkatake kesehatan ibu lan bayi liwat manfaat susu manungsa.

ASI pancen luar biasa.Iku menehi urip lan ngganti urip.Malah ing jumlah sing paling cilik.Kita ngerti yen ibu-ibu wis setya nyusoni - ora mung kanggo mupangat kesehatan nanging amarga ikatan unik sing digawe.Kekuwatan ASI ora ana wektune, nanging cara ibu nyusoni wis owah.

Kita duwe komitmen kanggo nambah pengalaman ngompa ASI ibu lan kemampuane kanggo nyedhiyakake ASI kanggo bayi nganti suwe.Liwat dialog intensif karo profesional kesehatan, pasien, lan konsumen, kita entuk pangerten sing jero babagan kabutuhane, lan ngowahi kawruh sing penting dadi produk lan layanan inovatif sing nggawe nyusoni susu ibu dadi kasunyatan sing luwih gampang.

Kita njupuk "Nggawe produk kanggo gawe marem customer kita karo biaya cukup" minangka prinsip kualitas.Fokus ing nyediakake paling apik ing riset basis ASI produk dipakani lan pendhidhikan Clinical kanggo ndhukung ibu 'susu susu lelampahan dipakani.

Tur Pabrik

1-(7)
Diimpor-Peralatan
1-(9)
GD1A9082
1-(3)
20170104220614141414