Tentang Kami

logo1
Sampel-Rohang

Profil Perusahaan

Grup internasional DEAREVERY nyaéta produsén profésional dina pompa payudara listrik, kami kantor pusatna di London, England.And eta foramlly ngagabung pasar maternal jeung orok di 2008.It perenahna di Yuyao nu 1 jam jauh ti bandara Ningbo & seaport.The total aréa pabrik téh leuwih ti 6500 méter pasagi sarta 100 pagawe.

Brand Dearevery ti eatablishment taat kana bubuka jeung latihan tanaga teknis jeung manajemén alus teuing jeung ngimpor produksi canggih jeung alat ngolah jeung téhnologi manufaktur ti Jerman jeung Japan.At ahir 2016, Ningbo Dearevery Electric Technology Co., Ltd sacara resmi ngadegkeun hiji bengkel bébas lebu jeung produksi modern jeung base processing di Yuyao, Ningbo.In watesan ngembangkeun produk na innovation.Dearevery téhnologis boga gawé babarengan jero jeung lembaga desain maternal jeung orok internal kawentar tur terus ngajalankeun suplai dahar cocog pikeun babys.Through usaha unremitting of sakabeh staf, Dearevery geus jadi salah sahiji manufactures utama industri produk indung jeung orok demestic.

Fokus utama DEAREVERY nyaéta nyusuan - ku ngabantosan ibu-ibu pikeun suksés nyusu orokna sareng ngalakukeunana salami aranjeunna milih.Nyumponan tujuan ieu sacara tanggung jawab mangrupikeun inti tina sagala anu urang laksanakeun.

ASI luar biasa.Éta masihan kahirupan sareng ngarobih kahirupan.Malah dina jumlah pangleutikna.Urang terang yén ibu-ibu komitmen pikeun nyusu-sanés ngan ukur pikeun kauntungan kaséhatan tapi kusabab beungkeutan unik anu diciptakeunana.Kakuatan ASI henteu aya waktosna, tapi cara ibu-ibu ngadamel padamelan nyusu parantos robih.

Kami komitmen pikeun ningkatkeun pangalaman ngompa ASI ibu sareng kamampuanna pikeun suksés nyayogikeun ASI ka orokna salami anjeunna milih.Ngaliwatan dialog intensif sareng para profesional kasehatan, pasien, sareng konsumen, urang nampi pamahaman anu jero ngeunaan kabutuhanna, sareng ngarobih pangaweruh anu berharga kana produk sareng jasa inovatif anu ngajantenkeun nyoco sareng ASI janten kanyataan anu langkung gampang.

Simkuring nyandak "Nyieun produk pikeun nyugemakeun customer urang kalawan ongkos lumrah" salaku prinsip kualitas.Focused on nyadiakeun pangalusna dina produk susu payudara dumasar-panalungtikan jeung atikan klinis pikeun ngarojong lalampahan nyoco ASI moms '.

Tur Pabrik

1-(7)
Diimpor-Equipments
1-(9)
GD1A9082
1-(3)
20170104220614141414