Rreth Nesh

logo1
Sample-Dhoma

Profili i Kompanisë

Grupi ndërkombëtar DEAREVERY është një prodhues profesionist në pompën elektrike të gjirit, ne e kemi selinë në Londër, Angli. Dhe zyrtarisht u bashkua me tregun e nënave dhe foshnjave në 2008. Ndodhet në Yuyao që është 1 orë larg nga aeroporti dhe porti detar Ningbo. Gjithsej zona e fabrikës është më shumë se 6500 metra katrorë dhe 100 punëtorë.

Marka e Dearevery nga eatablishment i përmbahet prezantimit dhe trajnimit të personelit të shkëlqyer teknik dhe menaxherial dhe importon pajisje të avancuara të prodhimit dhe përpunimit dhe teknologjinë e prodhimit nga Gjermania dhe Japonia. Në fund të 2016, Ningbo Dearevery Electric Technology Co., Ltd krijoi zyrtarisht një Punëtoria pa pluhur dhe baza moderne e prodhimit dhe përpunimit në Yuyao, Ningbo. Përsa i përket zhvillimit të produktit dhe inovacionit teknologjik. Dearevery ka bashkëpunim të thellë me institucione të famshme të dizajnit të brendshëm për nënën dhe foshnjat dhe lëshon vazhdimisht furnizime të përshtatshme ushqimore për foshnjat. Nëpërmjet përpjekjeve të pandërprera të i gjithë stafi, Dearevery është bërë një nga prodhuesit kryesorë të industrisë së produkteve shtëpiake për nënën dhe foshnjat.

Fokusi kryesor i DEAREVERY është ushqyerja me gji - duke ndihmuar nënat që të ushqejnë me gji foshnjat e tyre dhe ta bëjnë këtë për aq kohë sa ata dëshirojnë.Përmbushja e këtij qëllimi me përgjegjësi është në qendër të gjithçkaje që bëjmë. Që ne ekzistojmë për të përmirësuar shëndetin e nënës dhe foshnjës përmes përfitimeve jetëdhënëse të qumështit të njeriut.

Qumështi i gjirit është i mahnitshëm.Është jetëdhënës dhe jetë-ndryshues.Edhe në sasitë më të vogla.Ne e dimë se nënat janë të përkushtuara ndaj ushqyerjes me gji - jo vetëm për përfitimet shëndetësore, por për shkak të lidhjes unike që krijon.Fuqia e qumështit të gjirit është e përjetshme, por mënyra se si nënat e bëjnë të funksionojë ushqyerja me gji ka ndryshuar.

Ne jemi të përkushtuar të përmirësojmë përvojën e pompimit të qumështit të gjirit të nënës dhe aftësinë e saj për të siguruar me sukses qumështin e gjirit për fëmijën e saj për aq kohë sa ajo zgjedh.Nëpërmjet dialogut intensiv me profesionistët e kujdesit shëndetësor, pacientët dhe konsumatorët, ne fitojmë një kuptim intim të nevojave të tyre dhe transformojmë njohuritë e vlefshme në produkte dhe shërbime inovative që e bëjnë të ushqyerit me qumësht gjiri një realitet më të lehtë.

Ne e marrim "Bërja e produkteve për të kënaqur klientin tonë me kosto të arsyeshme" si parim të cilësisë. Të fokusuar në ofrimin e produkteve më të mira të ushqimit të qumështit të gjirit të bazuara në kërkime dhe edukimit klinik për të mbështetur udhëtimin e nënave me qumështin e gjirit.

Turne në fabrikë

1-(7)
Të importuara-Pajisje
1-(9)
GD1A9082
1-(3)
20170104220614141414