Seria e sterilizuesve të nënës dhe fëmijës

Seria e sterilizuesve është gjithmonë seria dytësore eDeareveryfabrika, ne kemi zhvilluar sterilizuesin tonë,sterilizues në shtëpi, ngrohës qumështi, etj. Ne mbështesim synimin tonë fillestar për t'u sjellë komoditet nënave dhe prodhojmë një sërë produktesh sterilizimi, duke përdorur sterilizimin me rreze ultravjollcë, sterilizimin me temperaturë të lartë, në mënyrë që bakteret të mos rrezikojnë më lumturinë familjare..