D-119 Пренослива пумпа за мајчино млеко, силиконска електрична пумпа за гради

Краток опис:

Предности на производот

1.Дизајнирано за безболно мајчино млеко збогувајте се со недостигот на млеко

2. Целосно е „нула повратен проток“, дури и ако шишето со млеко се преврти случајно, млекото нема да тече назад до главниот уред за да ја оштети машината.

3.LED дисплеј

4.3 Модели: масажа, стимулација, пумпа 9 нивоа

Шише PPSU од 5,180 ml за храна со дијаметар на ветер од 5,0 cm

6. Новата силиконска голема чаша може подобро да се вклопи во градите, со што процесот на пумпање мајчиното млеко ќе биде поудобен и помазен.

7.Со голема литиумска батерија 2000mAh овозможува нејзино користење при излегување без адаптер за напојување за мајките да можат да собираат млеко каде и да се.

8.Со ноќно светло


Детали за производот

Ознаки на производи

Опис:

Пред да започнете со монтажа на пумпа за мајчино млеко, ве молиме измијте ги рацете и не заборавајте да ги стерилизирате сите компоненти пред употреба.

1. Притиснете го вшмукувачкиот лист на вентилот против истекување на вентилот против истекување;и треба да има клиренс во монтирањето

2. Фиксирајте го вентилот против истекување на маичката на пумпата за мајчино млеко и притиснете до крај

3. Монтирајте ја силиконската рампа за масажа со рог на маичката на пумпата за мајчино млеко и уверете се дека се совпаѓа со и се прилепува за чашата на пумпата

4. Ставете го цилиндерот во маичката на пумпата за мајчино млеко и потоа затегнете го горниот капак

5. Зашрафете го шишето со млеко во маичката на пумпата за мајчино млеко

6.Вметнете ја цевката за вшмукување во малата колона на отворот за вшмукување на горниот капак, а другиот дел од цевката за вшмукување во дупката за силика гел на главниот дел за да се обезбеди целосно вметнување.

7.Вметнете го USB-кабелот во адаптерот, а другиот крај во домаќинот.Завршете ги следните чекори во секое време

8. Откако пумпата за мајчиното млеко е целосно составена, таа е подготвена за употреба во секое време.Ако не е потребно да го нахраните вашето бебе навреме, можете да го чувате млекото во фрижидер и на крајот веднаш да ги исчистите компонентите на пумпата за мајчино млеко за да спречите млекото да се исуши и да се фиксира на компонентите за да биде тешко да се исчисти.

D119 (2)
D119 (3)
D119 (7)
D119 (12)
D119 (13)
D119 (14)
D119 (15)
D119 (16)
D119 (17)
D119 (18)
D119 (19)
D119 (20)

  • Претходно:
  • Следно: